Frisk mage och ökad muskelmassa 🐶

🐶 Belgisk herdehund / malinois

🎂 3 år gammal

🎾 Älskar att bli kliad på magen, och träna bland annat lydnad och agility!


💜 Har bra fokus på träningen, ger alltid 100%


Hej, jag heter Fluga!

Sedan jag var liten har jag haft en känslig mage och jag har regelbundet fått lös avföring. I min ras är det tyvärr vanligt med känsliga magar och speciellt när vi är väldigt aktiva! Ett tag undersökte jag och min matte vad de potentiella orsakerna var, men vi hittade dock inga tydliga spår av något utöver det vanliga. Vi testade några olika mattyper, men vi såg ingen definitiv förbättring eller någon försämring heller. Det var först när min mamma hörde talas om petgood som det började vända för oss och efter två veckor började magen äntligen må bättre!

Jag är också en mycket aktiv hund och jag utövar många olika hundsporter som agility, lydnad och spårning. Det betyder att jag behöver ett foder där jag får i mig all näring jag behöver för att bygga starka muskler. Således, efter att ha konsumerat petgood under en tid, kunde vi mäta en avsevärd ökning av muskelmassa, från 22 kg till 24 kg. Idag känner jag mig mycket starkare!

Dessutom tycker jag att det är häftigt att det finns mat som är bra för både mig, min mage och planeten! 🐾💚