Simba @tollaren_simba

Möt vår underbara ambassadör Simba, Nova Scotia Duck Tolling Retriever!

Woof Simba! Trevligt att träffas!

Kan du berätta för mig vad din favoritsak är att göra?
Jag älskar att göra allt så länge jag får göra det med min hooman mama! Även veterinärbesök är kul när hon är i närheten.

Vilken är din favoritleksak?
Jag älskar kvastar, haha! Det gjort mig uppspelt ända sedan jag var valp och jag blir fortfarande galen när jag hittar en.

Kan du berätta något häftigt om dig själv?
När jag var ett år väcktes jag med den svenska födelsedagssången "Ja må han leva" och en hundvänlig födelsedagstårta. Jag blir fortfarande superglad varje gång jag hör den låten för jag vet att det betyder godsaker på väg!

Kan du också rekommendera ett tassvänligt café eller restaurang?
Vår största favorit i Stockholm är Café Kajsa , som du hittar i Norra Hammarbyhamnen och Vitabergsparken. De ger mig alltid några godsaker och de har skålar för vatten. Bortsett från det, jag och min hooman gillar Brewdog, det kan vara lite trångt där men det brukar gå bra, och de har en hel hundmeny att välja mellan! Vi har också varit på Lokes bar på Bondegatan, de är också alltid så snälla mot mig. Alla Espresso House -kaféer är också hundvänliga.