petgood blev min räddning

🐶 Kinesisk nakenhund


🎂 7 år gammal


💚 Älskar att busa och mysa med matte


🐎 Jag gillar att spendera min tid i skogen och spana på hästarna på gårdenHej, Barbie här!


Jag är en kinesisk nakenhundstik på 7 år. Hela mitt liv har jag lidit av allergier, klåda och öroninflammationer. Jag har provat allt. Inklusive olika allergifoder som har rekommenderats av veterinärer, alternativa mediciner, injektioner och kortison. Inget har hjälpt!


Genom hjälporganisationen Scalas Hundhjälp kom min matte i kontakt med petgood, då de hade skänkt en stor mängd mat till behövande hundar. Av en slump frågade Scala om vi ville testa maten, och min matte tyckte det var lika bra- min situation kunde knappast bli värre!


Idag är vi så nöjda med maten, efter att ha ätit bara 2 kg av maten märkte vi en rejäl skillnad. Mina allergier och andra tillstånd förbättrades och mitt allmänna välbefinnande blev bättre. Idag säger min mamma att hon aldrig kommer att ge mig något annat, petgood var min räddning! Dessutom tycker jag att det är så gott 💚🐶