close

Active location:

flag
Sweden
Currency: SEK

Select your country:

https://a.storyblok.com/f/236174/2870x3827/1e6287992b/ambassador-woody-and-caspian.webp

Woody and Caspian

https://a.storyblok.com/f/236174/2756x3675/69994680e7/ambassador-woody-and-caspian-3.webp

Woody and Caspian

Golden Retrievers

Möt Woody och Caspian, våra två golden retrievers. Tillsammans med sin aktiva familj uforskar de Sverige och njuter av allt vårt fina, avlånga land har att erbjuda. Kärleken till vår planet var även en av drivkrafterna bakom bytet till petgood, och idag är familjen glad över att äntligen hittat ett foder som både vovvarna älskar och som håller deras magar (som tidigare kunde vara i lite oblans) i schack.

Möt våra charmiga ambassadörer Woody och Caspian!


Woof, Woody! Trevligt att träffas!

Vad är din favorithobby?

Jag älskar att sova på sängen, sitta i folks knä (jag bryr mig inte om att jag är stor) och vara ute i naturen. Jag älskar att utforska djupa skogar, gå på långa sandstränder och beundra de svenska fjällen. Jag är faktiskt ganska berest, och jag har ett eget pass med stämplar från alla de nordiska länderna.

Har du någon favoritleksak?

Jag älskar plyschdjur, ju större desto bättre. Min favoritaktivitet med dem är något jag skulle vilja kalla defluffing, vilket betyder att bita hål på dem och sprida den fluffiga insidan överallt. Men just nu är förstaplatsen på listan över mina favoritleksaker av min lillebror, den 8 veckor gamla valpen Caspian som precis flyttat in i familjen.

Caspian låter härlig. Hur som helst, Woody, har du ett smeknamn?

Kär hund har många namn... Ibland kallar de mig Mr Woodson, men jag går också under namnet "hatttjuven" eftersom jag med stor sannolikhet kommer att stjäla din hatt eller mössa om du inte håller ett öga på den!

Sist, berätta något häftigt om dig själv!

Förra året blev jag en av Postens Frimärkshundar, så du kan hitta mitt vackra ansikte om du köper en brevfrimärke i butiker i Sverige!

Nu, låt oss hälsa på din lillebror Caspian.

Woof Caspian! Vad är din favorithobby?

Jag gillar full fart och har alltid högsta växel i. "Slow motion" är inte vad jag gör!

Vilken är din favoritleksak?

Mina favoritleksaker är bollar. Jag älskar att fånga dem i luften, göra en fin glidning på vägen tillbaka och stolt lämna bollen till min människa med hopp om att få ett nytt kast.

Har du något smeknamn?

Mitt smeknamn "Propellern" är ibland väldigt passande! Som alla goldens är jag också väldigt matintresserad och följer alltid med mina människor i köket. Man vet aldrig om de tappar något.

Berätta något häftigt om dig!

Jag kan simma under vattnet! Om mina människor kastar en pinne som sjunker, räddar jag den och dyker efter den!

Låt oss nu gå över till era hoomans Anna och Claes. Varför bytte ni till petgood?

Den främsta anledningen till att vi bytte foder till petgood var den klimatsmarta lösningen med insektsprotein. Woody har ibland haft lite problem med magen och har inte alltid ätit färdigt, därför testade vi lite olika foder. Vi lät hundarna smaka petgood och de älskade det!

Maten bidrar till att hundarnas magar mår bra. Deras päls är blank och fin och hundarna är pigga och glada och... de äter alltid maten!