close

Active location:

flag
Sweden
Currency: SEK

Select your country:

https://a.storyblok.com/f/236174/1546x1933/32a3e12c85/ambassador-sibylla-and-saga-3.webp

Sibylla and Saga

https://a.storyblok.com/f/236174/1546x1933/18773430c5/ambassador-sibylla-and-saga.webp

Sibylla and Saga

Engelsk Setter

Matte Sibylla och hennes engelska setter Saga är radarparet som aldrig tackar nej till ett äventyr. Deras stora intresse för naturen och allt vad vår planet har att erbjuda förde dem till petgood. De brinner de för att sprida kunskap om fördelarna med insekter och visa hur enkelt det är att minska sitt klimatavtryck.

Möt vår häftiga ambassadör Saga, engelsk setter!

Woof Saga! Vad är din favorithobby?

Springa, springa och springa lite till. Jag kan bara inte få nog men när jag måste stanna för att hämta andan så älskar jag fågelskådning.

Har du något smeknamn?

Ja, det är lite pinsamt men mina människor kallar mig Grisen. Jag antar att de tycker att jag låter som en gris eftersom jag älskar att prata. Min näsa jobbar hela tiden så mina människor döpte mig först till Sniff.

Berätta något häftigt om dig!

Min absoluta superkraft är att mysa, när som helst på dygnet och mysa ordentligt. Stora kramar och att hålla mig riktigt nära människokroppen varje chans jag får. Mina människor älskar att gosa med mig så vi är en perfekt match.

Kan du ge andra pawsome hundar ett tips om hundvänligt café, restaurang eller hotell i Sverige?

Jag älskar Vita Renen i Edsåsdalen. Promenaden dit är vacker och den är väldigt populär bland mina hundvänner och de säljer till och med hundben i cafeterian.

Nu ska vi prata med din hooman Sibylla! Hur kommer det sig att du bestämde dig för att byta till petgood?

Jag bryr mig verkligen om naturen och eftersom jag själv är vegetarian/vegan kändes det inte rätt ur ett klimatperspektiv att ge min hund kött. När jag stötte på petgood ändrades min syn från enbart ett miljöperspektiv till ett hundhälsoperspektiv, vilket innebär att det i de flesta köttbaserad foder finns är mycket antibiotika och tillväxthormoner och förstås aspekten av djurens lidande. Så nu skulle jag inte ge min hund någon annan mat än insektsbaserad .

Några specifika förbättringar du märkt?

Hennes matsmältning var ett stort problem innan hon gick över till petgood, konstant diarré. Från och med petgood tog det några veckor innan bajsen fick en fast form. Hennes päls är så mjuk och glänsande och hon har fått mycket energi och bygger muskler lätt!