close

Active location:

flag
Sweden
Currency: SEK

Select your country:

https://a.storyblok.com/f/236174/1546x1933/1dbfb4e652/hank.webp

Hank Williams

https://a.storyblok.com/f/236174/1546x1933/1dbfb4e652/hank.webp

Hank Williams

Allergier och problem med magen

Frallan Hank Williams har inte alltid haft det så lätt. Redan vid tidig ålder märkte familjen att Hank William hade problem med allergier. Efter att ha provat olika typer av allergifoder, bestämde de sig för att testa petgoods insektsfoder. Till familjens stora glädje började Hank Williams problem försvinna och han fick tillbaka sin livslust. Tänk vad ett foderbyte kan göra.

  • Fransk bulldog

  • 6 år

  • Älskar att leka med bollar och nosa runt i naturen.

  • Älskar att gosa och tycker om att leka med både hundar och människor!

Hej, jag är Hank Williams!

Det här är historien om mitt tillfrisknande från klåda i öronen och en instabil mage Tidigt märkte jag och min familj tecken på att jag var allergisk mot kött och fisk. Därför har jag varit känslig för de flesta foder. Mina symtom var orolig mage och klåda mellan tårna och öronen. Dessutom hade jag svårt att gå upp i vikt och bygga muskler.

Därför började jag testa olika typer av allergimat, men med varierande resultat. När jag fick testa petgood insåg jag först hur bra det var för mig (!). Som ett resultat av maten försvann mina problem gradvis. Magen mådde bättre, tassarna kliade mindre och klådan och rodnaden i öronen försvann. Petgood har tillåtit mig att äta mer och hålla mig i form

Övergången till petgood var smidig, och idag kan jag inte vänta tills en ny leverans kommer till vårt hem! Till andra allergiska hundar där ute vill jag säga att jag är supernöjd med petgood och det har gjort mig glad och lekfull igen!