close

Active location:

flag
Sweden
Currency: SEK

Select your country:

Success Stories - Inez

Inez

https://a.storyblok.com/f/236174/886x1107/7809aca184/success-stories-inez-3.webp

Inez

En kräsen dam

Möt Inez, en borzoi som älskar att träna med sin matte och lära sig nya saker. Med en aktiv livsstil behövs ett näringsrikt foder, men är man en kräsen dam är det inte alltid lätt att hitta rätt. Inez har nämligen haft en tendens att tröttna på sin mat, men sedan hon bytte till petgood äter hon med god aptit och dessutom upplever matte att hon fått en bättre och blankare päls. Att fodret även är hållbart gör det till en riktig win-win.

  • Borzoi

  • 2 år i januari

  • Visa upp mig på utställningar och träna nosework

  • petgoods dental sticks är det bästa jag vet!

Hej, jag heter Inez!

Jag är en snart tvåårig borzoitik, och har flera egenskaper som är typiska för min ras - jag är intelligent, tillgiven och jordnära. Jag stressar inte upp mig i onödan, men jag är riktigt snabb när det gäller och älskar att träna och lära mig nya saker!

Min mamma tränar nosework med mig (jag är den enda borzoi i vår klubb så jag sticker ut lite) och snart ska vi också börja med lure-coursing, en riktigt högintensiv sport! Därför passar ett näringsrikt och hälsosamt foder för mig så att jag kan ge allt när det gäller. Tyvärr är jag lite kräsen och kan tröttna på min mat efter ett tag, men i maj bytte vi till petgood och jag älskar det fortfarande.

Efter att vi bytte foder märkte min matte Josefine att min päls blev ännu blankare. Jag gillar att visa mig på utställningar och på en av våra sista blev jag utsedd till den bästa unghunden i min ras, och fick massor av beröm och komplimanger!

Matte är också nöjd med mitt nya foders miljötänk, men jag tänker inte så mycket på det... Jag är bara glad att jag fått nya dental sticks som är det bästa jag vet. Matte bryter dem i små bitar och använder dem som godsaker, speciellt när vi är på utställning, för hon vet att de motiverar mig mest och hon vill att jag ska vara som bäst!

Men nu ska jag springa vidare, stay pawsome!

/ Inez och mamma Josefine