close

Active location:

flag
Sweden
Currency: SEK

Select your country:

https://a.storyblok.com/f/236174/520x261/1e5ace5fef/success-story-ana.jpg

Ana

https://a.storyblok.com/f/236174/520x261/1e5ace5fef/success-story-ana.jpg

Ana

Allergisk mot nästan allt

Möt Ana, den karpatisk herdehunden som adopterades från Rumänien till Sverige vid 7 månaders ålder. Enligt veterinärutredning visade det sig att Ana var allergisk mot i princip allt. Anas matte valde tillslut att testa petgood. Till sin stora överraskning såg de snart en förbättring i både aptit, avföring och päls. Lycka för hela familjen!

  • Karpatisk herdehund

  • 2,5 år

  • Älskar att busa och gå långa promenader

  • Är vän med alla och är en föredömlig vakthund

Hej, jag heter Ana, och det här är min historia

Jag är född i Rumänien och bodde där med min mamma och andra djurkompisar på en gård, tills jag var 7 månader. Sedan adopterades jag till Sverige och idag bor jag hos mina nya pawrents.

När jag kom till Sverige var jag ganska smal och vägde 28 kg, vilket är för lite för min ras, då jag är en ganska stor hund. Jag hade också problem med klåda överallt. Mina tassar och öron var röda av allt kliande.

För min klåda sökte vi hjälp hos en veterinär och där fick vi rådet att testa allergifoder. Det var det enda jag fick äta och jag var på en strikt diet. Vi testade det ett tag men såg ingen förbättring. Efter det fick jag gå över till att ta kortison i 6 veckor och med en biverkan att jag blev väldigt trött. Vi var tvungna att fortsätta utredningen.

Tillbaka hos veterinären tog vi lite nya prover och det visade sig att jag var allergisk mot i princip allt. Min mat, omgivning och jag hade kvalster. Min matte hade redan beställt petgood, så vi gav det en chans och började testa. Efter en månad med petgood gick vi tillbaka till veterinären. Jag fick då bättre aptit, friskare bajs och min päls var också väldigt fin. Och veterinären sa "fortsätt med den maten, jag ser att hon mår jättebra!"

För min klåda fick jag också en speciell medicin så idag har jag inga problem med det heller. Efter ännu längre tid på petgood började jag också bygga muskler och gick upp värdefulla kilon. Jag älskar petgood, inte bara för att det har gjort mig frisk, det är också så gott!